Najnovije

ROSU pucala i ranila Srbina iz Zvečana dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu

Srbin M. J. iz Zvečana ranjen je kasno sinoć iz vatrenog oružja nedaleko od tog mesta u blizini Bistričkog mosta. Na njega su, dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu, pucali pripadnici kosovske specijalne jedinice policije - ROSU koja se nelegalno nalazi na severu Kosmeta.

Prema rečima doktora Nikole Radojičića, dežurnog hirurga KBC "Kosovska Mitrovica", M. J. je operisan i nalazi se u šok sobi.

„Nešto posle 22 sata na naše odeljenje primljen je pacijent sa prostrelnom ranom koju je zadobio u predelu desne strane grudnog koša. Doveden je u stanju hemoralgijskog šoka, hitno je primljen i operisan. Zaustavljeno je krvarenje i on je sada trenutno van životne opasnosti i smešten je u jedinici intenzivne nege na dalje praćenje", rekao je Radojičić za Kosovo onlajn.

 U Domu zdravlja Zvečan, gde je M. J. primljen i odakle je sanitetom prevezen u bolnicu u Severnoj Mitrovici, ranjeni je  rekao da su na njega pucali pripadnici Rosu jedinice u blizini Bistričkog mosta dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu.

Ukrajinci izgubili kontrolu nad železničkom stanicom Bahmuta, moraće da beže u Časov Jar

Izvor: Politika

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA