Najnovije

Cukerberg se zakačio sa Ukrajincima: Blokiraćemo i dalje vaše objave!

SAD - Mark Cukerberg, prvi čovek Fejsbuka, na konferenciji za štampu, saopštio je da će Fejsbuk i dalje blokirati objave "ukropatriota".
Cukerberg - ne voli mržnju! (Foto: JuTjub)

Cukerberg - ne voli mržnju! (Foto: JuTjub)

On je istakao da Fejsbuk blokira sve objave koje sadrže nasilje i govor mržnje sa etničkim predznakom, kao i pozive na nasilje. Cukerberg je objasnio da nije tačna informacija da se te objave blokiraju iz kancelarije Fejsbuka u Moskvi. "Mi nemamo kancelariju u Moskvi. To je laž. Sve objave što se tiču Ukrajine se moderiraju iz kancelarije u Dablinu." - rekao je Cukerberg.
Pročitajte još:Ukrajina gradi “Evropski zid“ na granici sa RusijomAmerički Hamer je dečja igračka za ruski Čačo (FOTO, VIDEO)
Cukerberg je na konferenciji za štampu bio napadnut od strane novinara kao "proruski" orjentisan, ali je Cukerberg dao objašnjenja da Fejsbuk ne čini ništa u slučaju "ukrajinskih objava", što nije u skladu sa globalnom politikom Fejsbuka. On je istakao da će Fejsbuk i dalje blokirati sve objave "ukropatriota" kojima se poziva na nasilje prema Rusima ili širi mržnja. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA