Najnovije

Koha: Sud za zločine OVK u Holandiji?

Zemlja u kojoj će biti sedište Specijalnog suda za zločine OVK još nije određena, a najviše se spekuliše da bi to mogla biti Holandija, objavio je prištinski list "Koha ditore".
Ilustracija (Foto: ripost.net)

Ilustracija (Foto: ripost.net)

Predstavnici Holandije su saopštili da o tome još nisu razgovarali sa kosovskim zvanicnicima već samo sa zvaničnicima EU. Zvanična Priština je odbila da se izjasni o ulozi koju ima u pregovorima o sedištu Specijalnog suda za zločine OVK na Kosovu, navodi list. U Prištini se nagađa da Kosovo verovatno neće imati nikakvu ulogu u procesu određivanja sedišta Specijalnog suda za zločine OVK jer je jednim od ustavnih amandmana, koji su usvojeni u kosovskom parlamentu, predviđeno da Specijalni sud za zločine OVK u ime Kosova može da pregovara o sedištu tog suda sa ostalim zemljama, prenosi "Koha ditore".
Pročitajte još:DANAS ĆE TEK BITI PAKAO: A evo kad i gde se očekuje osveženje!Mitropolit Amfilohije: „NATO bombe stvorile islamsku državu na Kosovu“TALAS MIGRANATA IDE KA SRBIJI: 4 miliona izbeglica iz Grčke kreće ka Beogradu!
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA