Najnovije

SLUČAJ "JAJINCI": Šefovi BIA i VBA pozvani na odgovornost?

Direktoru BIA Aleksandru Đorđeviću i šefu VBA Petru Cvetkoviću danas ističe rok za podnošenje izveštaja o oružju u Jajincima i na Novom Beogradu.

BIA (Foto: bia.gov.rs)

Nije isključeno da čelnici BIA i VBA tokom dana podnesu ostavke, ali da niko nije mogao da precizira da li će im ostavke biti i prihvaćene. Takođe je nejasno da li će biti pozvani na odgovornost šefovi beogradskih centara BiA i VBA.
- Ovih dana su intenzivirani sastanci državnog vrha i struktura bezbednosti. Međutim, za sada niko ne može da precizira da li će i zaista doći do smene o kojima se već glasno govori i u Vladi Srbije - kaže izvor iz Nemanjine 11. 
Prvi put je o potencijalnoj odgovornosti bezbednosnih službi govorio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, a da se potom sa istim zahtevom oglasio i predsednik države Tomislav Nikolić. 
- Nikolić se svih ovih dana žestoko zalagao za razotkrivanje odgovornosti za propuste u radu bezbednosnih službi, i on od svog zahteva za ozbiljnu seču u ovim slučajevima nije odustao- naveo je izvor. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA