Najnovije

REKAO JOJ DA LOŠE IZGLEDA: Karleuša brutalno izvređala, ispsovala i zapretila Šešelju!?

Vojvoda uputio komplimente Ceci i Seki, a Karleuši rekao da čak i loše izgleda, na šta ga je ona, između ostalog, nazvala "ološem" i "izopačenim nesrećnikom".

Karleuša preti Šešelju (Foto: JuTjub)

Rat između Vojislava Šešelja i Jelene Karleuše se nastavlja. Posle "primirja" koje je trajalo godinu dana, lider radikala odlučio je da podgreje njihov sukob, pa je gostujući u živoj emisiji na portalu Espreso za JK rekao sve loše. "Šta mislite o Ceci Ražnatović, Jeleni Karleušu i Seki Aleksić?", glasilo je pitanja jednog gledaoca. "O Seki imam izrazito pozitivno mišljenje, o Ceci mislim da lepo peva, a o Karleuši nemam šta pozitivno da kažem. Ona po mom mišljenju loše peva, loše izgleda, loš je čovek", kao iz topa je odgovorio Šešelj. Poznata po tome što oštro odgovara na svaku negativnu reč o njoj, Jelena je lideru radikala uzvratila brutalnim psovkama, uvredama, a na kraju je čak i pripretila. "Ah, zar je ta pi*ketina što napada žene još uvek živa?! Zapitala bih se kakav sam ja čovek da taj zlikovac misli nešto dobro o meni. Tužno je da taj ološ još uvek dobija medijski prostor u srpskim medijima, ako uzmemo u obzir koliko je zla našoj zemlji i našem narodu njegovo ludilo donelo. Pošto je nebrojeno puta rekao da mu je drago što su ubili premijera Đinđića, pitam se kako ovom izopačenom nesrećniku još uvek neko nije **** mater. Neka obrati pažnju na kore od banana, da se slučajno ne oklizne", izgovorila je Karleuša.

Istorija sukoba

Za razliku od Karleuše, Seka Aleksić nije bila voljna da odgovori na Šešeljeve komplimente, dok je Ceca Ražnatović bila nedostupna za komentar. Podsetimo, ovo nije prvi put da Jelena Karleuša i Vojislav Šešelj javno razmenjuju uvrede i psovke. Prošle godine pevačica je bila revoltirana izjavom lidera radikala o pokojnom premijeru, pa mu je ostavila poruku na Tviteru. "Šešelj ponovio da je dobro što su ubili Đinđića. Na to samo treba dodati da je dobro što Šešelj umire od raka", napisala je pevačica. Nakon toga, Šešelj je na konferenciji za novinare ironično izjavio da se divi Jeleni. "Ona živi i peva bez mozga. Ona je fenomen, ja se tome divim", rekao je lider radikala prošle godine. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA