Najnovije

ŠOK, RADULOVIĆU DOSTA DEMOKRATIJE: Podelio funkcije pre skupštine i glasanja?!

Pokret „Dosta je bilo” prerašće u stranku, ali je novoformirana stranka izabrala gotovo sve funkcionere, i to pre osnivačke skupštine, koja je zakazana za januar, što je iznenadilo mnoge, pa se tako i Vesna Pešić javno, preko društvenih mreža, zapitala:

Saša Radulović (Foto: Jutjub)

„Pitanje: DJB će postati stranka u januaru, a funkcije podelili pre skupštine i glasanja. Vidim i novi već funkcioneri bez biranja. Demokratski minus”, napisala je Pešićeva na Tviteru.
Prema rečima analitičara Dragomira Anđelkovića, ovo samo pokazuje koliki je autokrata Saša Radulović.
- To je ta demokratija čiji je simbol Saša Radulović, koji pokazuje da samo on može da odredi svoje saradnike i da nikome neće dozvoliti da ih bira. Iskreno, to mi deluje kao privatan pokret, odnosno privatna firma gde se zna da samo jedan čovek odlučuje o svemu i to se jasno vidi po tome što članovi DJB-a neće biti u mogućnosti da biraju najviše funkcionere svoje stranke - naveo je Anđelković.
Ono što je poznato u ovom trenutku jeste da će zamenica predsedika stranke biti Miroslava Milenović, koja je nedavno podnela ostavku na mesto člana Vladinog saveta za borbu protiv korupcije, dok će akademik Dušan Teodorović, kako je naveo predsednik buduće stranke Saša Radulović, voditi senat stranke, nestranačko telo koje će kontrolisati njen rad. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA