Najnovije

MRAČNA TAJNA NAŠIH OLIMPIJACA: Ovo su tajni poroci koje bi želeli da sakriju od nas, a koji će im doći glave!

Neretko se dešavalo da najvećim zvezdama sporta droga, alkohol ili kocka ugroze ili potpuno unište karijere, a obično se to događalo na vrhuncu njihove sportske karijere.

Mračna strana naših olimpijaca (Foto: Sinhua)

Znamo da kidaju svoje sportove i da su uzeli medalje na OI, ali ovo je druga strana medalje....
Sportski život trebalo bi da bude sinonim za zdrav način života u kojem su treninzi, koji se obično odvijaju dva puta dnevno, upotpunjeni zdravom ishranom, ali nije uvek tako.  Ponekad se dešava da proslavljeni sportisti skrenu sa ovog puta i odaju se raznim porocima, a dobar primer za to su Majk Tajson i Dijego Maradona, kojima je kokain, slobodno možemo reći, uništio život. Mi verujemo da ovo našim olimpijcima ne može da se dogodi, ali svakako bi trebalo da budu obazrivi, jer i oni su ljudi od krvi i mesa koji imaju svoje slabosti i odaju se ponekad čarima zabranjenog voća. Tako su i naše košarkašice posle dočeka ispred doma Narodne skupštine, dale sebi malo oduška i umesto samo uz Gocu Tržan, proslavile su bronzanu medalju i uz po koju čašicu pića.

A photo posted by Goca Trzan (@gocatrzan) on Aug 23, 2016 at 3:53pm PDT

Srećom, umesto žestine po starom srpskom običaju, medalja se zalila belim vinom, pa verujemo da su naše košarkašice lakše pregurale dan posle i brzo se izlečile od mamurluka.
Kapiten naše ženske košarkaške reprezentacije Milica Dabović izgleda baš zna da ga živi, pa s vremena na vreme, što vidimo po fotkama koje kači na svoj profil na Instagramu, voli da se opusti uz nargilu.
Za one koji nisu upoznati, u pitanju je aromatizovani duvan koji se puši kroz dugu cev povezanu sa posudom vode, a baš nedavno je Svetska zdravstvena organizacija upozorila da jedna "seansa" pušenja nargile može biti gora od 100 cigareta, tako da Milice pazi šta radiš. 
I Milicin muški kolega Nemanja Nedović izgleda, isto tako, voli da sa svojom prelepom devojkom Minom Milutinović uživa u nargili, ali s obzirom da su tada bili na letovanju, pretpostavićemo da su se vodili onom starom "šta se desi na moru-ostaje na moru" i da su po povratku kućama batalili ovaj otrov.
Osvajač zlatne medalje u Riju, vaterpolista Filip Filipović, ne puši, ali zato i on ponekad voli da popije.
Međutim, ko sme da mu zameri jedan mali koktelčić na obali mora i to verovatno u društvu njegove supruge Sanje?
Mi nećemo, ali ima i onih koji se drže stanovišta da je alkohol otrov i da ga nikako i nikada ne treba konzumirati. Koji smarači, pojma nemaju...

Best from Genoa #apperitivo#sunset#recco#

A photo posted by Filip Filipovic (@filip.filipovic10) on Apr 11, 2015 at 12:45am PDT

A sada, verovali ili ne, i naše prvo olimpijsko zlato Davor Štefanek ima svoje poroke! NJega nismo uhvatili kako ispija alkoholna pića ili puši, ali poprilično nas je zabrinula Davorova bogata zbirka suplemenata. Proteini, vitamini, elektroliti i šta god još hoćete, naravno nisu zakonom zabranjeni, ali sve od toga je daleko od zdravog i prepuno je veštačkih boja i zaslađivača, dodataka štetnih po zdravlje i kakvih god još koještarija.
Na kraju, stigli smo i do naše Olimpijska vicešampionke u tekvondou, devetnaestogodišnje Tijane Bogdanović koja je iz Rija donela srebrnu medalju i koja, iako ovako mlada, ima svoje poroke. Tijana ne krije da je velika zavisnica od čokolade i da joj je bilo jako teško poslednjih par meseci kada je morala da se suzdržava od svoje "droge" i vodi računa o ishrani. E pa Tijana, sada samo navali, vala zaslužila si!
Vanja Grbić rasplakao sve, pogledajte OVDE: Povezao sam stopera, a kad sam čuo ko je nož mi je probio srce! Izvor: espreso.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA