Najnovije

VOLIŠ LI JE, SLOBO? Ovako je počelo! Seme razdora! Anabela ga je upozorila! Luna, šta sad?! (VIDEO)

Romansa Lune Đogani i Slobe Radanovića u rijalitiju "Zadruga" punila je nedeljama novinske stupce, a kulminirala je odlukom njegove supruge Kristine Kockar da ga napusti.

Iluszracija (Foto: Jutjub)

Sloba je sinoć čuo tu vest od Zorice Marković, koja je ušla u "Zadrugu". I ranije se pronela informacija da mu žena nije poslala stvari, rekavši da je više ne zanima šta radi i da je između njih dvoje kraj.  Iako Radanović tvrdi da nije kriv za to što je Luna smrtno zaljubljena u njega, činjenica je - on se nije potrudio da joj jasno stavi do znanja da ne želi ništa s njom. Naprotiv, sve vreme je održavao kontakt s njom, slušao je kako mu se zaklinje na večnu ljubav i ćutao. Da je bio izričit i da ju je jednostavno oterao, možda bi bilo drugačije. 

Sigurno će još biti mnogo reči o čudnom ljubavnom trouglu Kristina - Luna -Sloba, a mi vas podsećamo na jedan buran susret Lunine majke, Anabele, Kristine i Slobe Radanovića u samom rijalitiju.   Anabela ima veliki uticaj na Lunu. Luna je jednom prilikom rekla da bi prekinula svaki kontakt s njim, ukoliko bi majka to od nje tražila.  Razgovor je sa Slobom i Kristinom počeo je tako što je Anabela pitala Slobu da li voli svoju ženu. 
- Da li voliš ovu ženu? Zašto ne ustaneš i to kažeš? Dragi moj Slobo, čuje se sve? Ustaneš i kažeš: Luna Đogani prestani da me smaraš? Imam ženu koju volim. Imaš ženu koju treba da poštuješ. Da li si je ispoštovao? - upitala je, reklo bi se s pravom, Anabela.    Što je najgore, Kristina je ta koja je rekla Slobi da se drži Lune, jer je normalna i jer se znaju od ranije. Kristina je rekla da nije očekivala da će se desiti što to se desilo.  - Rekao si joj u vc-u da se razvodiš! Šta si očekivao, Slobo? - upitala ga je ponovo Anabela, Sloba je pokušavao da objasni, ali nije uspevao da dođe do reči. 

Zatim se ubacila Kristina koja je rekla da ona ne može da "opere" svoju ćerku.  - Ja razumem da se zaljubila. Ali, tvoja ćerka govori mom mužu da govori da želi da ima seks sa njim - branila je Kristina muža.   Anabela je zatim rekla da Sloba ispada smešan, dok je za Lunu rekla da je mlada i naivna i da se zaljubila u "buzdovana". Takođe, optužila je Slobu da pušta Lunu da mu bude blizu zbog marketinga, što je on negirao. Štaviše, optužila je i Kristinu da je bila sa oženjenim čovekom.  Kristina je zatim rekla da Luna prostakuša, i da ni sa njom ni sa Anabelom nešto nije u redu.  U svakom slučaju, Anabela je vrlo oštro nastupila, otkrivši da ni Kristina nije svetica, ali za jednu stvar je sigurno bila u pravu - Sloba je morao da se distancira od Lune javno i izričito, i žena najverovatnije sada ne bi pretila razvodom.  Kako je živeti sa mikro penisom saznajte OVDE. Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Smilja pokazala gole grudi pred kamerama.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA