Najnovije

A SAD JE SRAMOTAAA... Poseksala nepoznatog, mlađeg, nabildovanog muškarca u avionu dok su svi gledali (VIDEO 18+)

Priča o ženi koja je sa nepoznatim muškarcem imala seks u avionu glavna je tema svih medija ovih dana, a sada se oglasila i rekla svoju istinu. Da li da joj verujemo?

Seks u avionu (foto: Jutjub printskrin)

Trejsi Bolton je naočigled svih putnika zajahala Šona Edmondsona koji je inače oženjen i čeka dete, a kad je njihov snimak postao viralan, rekla je drugarici da je to bio samo ples u krilu i da nije bilo seksa.
Ova 39-godišnjakinja šokirala je putnike u avionu koji je putovao iz Mančestera na Ibicu, kada je nogama opkoračila 31-godišnjeg Šona, a u klipu koji kruži internetom jasno se čuje da od ljudi traži kondom.
NJeni prijatelji kažu da je pre leta pila alkohol na aerodromu i da je upoznala Šona tek kad je bila vidno pod dejstvom alkohola.
- Ništa se nije desilo. Priredila mu je ples u krilu sa svom odećom na sebi, ali seksa nije bilo. Bili su pijani i sve je bilo zezanje. Oni se ne poznaju, a ko bi još imao seks u avionu sa nepoznatom osobom - rekla je za "San" Trejsina prijateljica Kirsti Lauton.
Ona je dodala i da je Trejsi potpuno užasnuta što se snimak proširio internetom i da ne prestaje da plače. Od sramote ne želi da izađe iz kuće.
Izvor: zena.blic.rs, metro.co.uk

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA