Najnovije

ĐORĐEVIĆ ZOVE BOBIJA: Ipak, od ove jedne stvari zavisi da li će centar Pistonsa igrati na Evropskom!

Đorđević bi trebalo u ponedeljak da saopšti širi spisak igrača za Evrobasket i odlučio je da gorostasnom centru pruži novu šansu, iako je Marjanović u prethodne dve godine odbijao da igra za reprezentaciju.
- Đorđević će pozvati Marjanovića, jer nema problem s tim što je Bobi dva puta odbio poziv u reprezentaciju. Košarkaš Detroita je u više navrata istakao da narednog leta želi da igra za državni tim. Da li će se naći i na Evropskom prvenstvu, to će zavisiti isključivo od Bobana i njegovog zalaganja tokom priprema za Evrobasket - rekao nam je naš izvor.
Bivši košarkaš Zvezde rekao je u ponedeljak uveče da se nada pozivu selektora Đorđevića.
- Nadam se da ću biti sa reprezentacijom ovog leta. Spreman sam da pomognem "orlovima" na Evropskom prvenstvu. Još nisam razgovarao sa selektorom, čekam prvo da saopšti spisak - istakao je Marjanović.
Reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi D u Istanbulu, a protivnici će im biti Rusija, Letonija, Belgija, Velika Britanija i domaćin Turska. A Jokiću je malo i šest meseci odmora između kraja i početka nove NBA sezone, pa neće igrati za Srbiju, čitajte OVDE.
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Najbolja partija Marjanovića u NBA
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA