Najnovije

GLAVNI ODBOR DVERI ODBIO OSTAVKU OBRADOVIĆA: Evo šta su zatražili od njega da uradi nakon izbornog poraza

Glavni odbor Srpskog pokreta Dveri, na sednici u Beogradu, jednoglasno je odbio ponuđenu ostavku predsednika Dveri Boška Obradovića zbog neuspeha na beogradskim izborima.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

- Članovi Glavnog odbora ocenili su da je Pokret dao svoj maksimum u ovom trenutku i da na takve neregularne izbore nije trebalo ni izlaziti. Bez obzira što su Dveri u koaliciji sa DJB peta politička snaga u Beogradu od 24 izborne liste  – taj izborni rezultat je nezadovoljavajući. Glavni odbor je podržao zahtev poslaničke grupe Dveri u Narodnoj skupštini da se formira anketni odbor koji bi istražio sve okolnosti beogradskih izbora i ocenio da ukoliko vlast odbije formiranje jednog takvog zajedničkog skupštinskog anketnog odbora – to najbolje govori da su izbori bili neregularni - saopštavaju iz ovog Pokreta.
U saopštenju se navodi da je od Obradovića zatraženo da predloži korenite kadrovske i organizacione promene.
- GO Dveri je pozdravio ponuđenu ostavku predsednika Dveri Boška Obradovića kao čin lične odgovornosti, ali je i jednoglasno odbio iz razloga što Dveri ne žele da nasedaju na režimske medijske spinove već nastavljaju opozicionu borbu u kojoj smo prednjačili i u prethodnom periodu, kako u Narodnoj skupštini, tako i na uličnim protestima protiv vlasti. Glavni odbor Dveri zatražio je od predsednika Pokreta da predloži korenite kadrovske i organizacione promene u cilju priprema za nastupajuće parlamentarne izbore kada god da oni budu raspisani, što je on i prihvatio - stoji u saopštenju. Kako je Vučić čestitao pobedu Putinu pogledajte OVDE
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dejan Lučić o srpskoj spoljnoj politici.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA