Najnovije

MOSKVA ŽESTOKO ODGOVORILA PENTAGONU: Ovo je razlike između Rusije i SAD u Siriji

Na optužbe zapadnih medija da Rusija koristi ''zapaljive bombe'' u Siriji rusko ministarstvo odbrane je, kao i uvek, omalo odgovor.

Ruski avioni (Foto: Ministarstvo odbrane Rusije)

Ministarstvo odbrane Rusije je opovrglo navode iz zapadnih medija, koji kažu da ruska avijacija koristi ''zapaljive bombe'' prilikom vazdušnih napada u Istočnoj Guti. U odgovoru je rečeno da Vazdušno-kosmičke snage Rusije ne bombarduju naseljene kvartove u Istočnoj Guti, za razliku od njihovih kolega iz SAD. ''Ruska avijacija ne vrši vazdušne napade na naseljene kvartove u Istočnoj Guti, a posebno ne primenjuje ''zapaljive bombe'' za razliku od koalicije koju predvode SAD.'', rečeno je u odgovoru ruskog ministarstva. Oni su dodali da su informacije koje plasiraju prevaranti iz Belih šlemova i tzv. Opservatorije za ljudska prava u Siriji čista laž. Kako je napadnuta vazduhoplovna baza u Americi, pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ruski vazdušni napad u Siriji
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA