Najnovije

DŽON BOSNIĆ I NEMANJA PETROVIĆ: Žestoka debata, kako da se sruši Vučić?! (VIDEO)

Učesnici emisije "Debata" u produkciji medijske kuće "Centar" bili su DŽon Bosnić, srpski i kanadski novinar, savetnik i politički aktivista, kao i šef biroa InterMedia agencije iz Japana i Nemanja Petrović, jedan od osnivača narodne inicijative „Nema predaje Kosovo i Metohija”, koja se bori, putem uličnih protesta i skupova, za očuvanje Kosmeta u okviru srpske države.

Bosnić i Petrović (Foto: Jutjub)

Tema emisije je bilo da li aktivizam patriotskih narodnih inicijativa može srušiti polukolonijalni režim u Srbiji i očuvati Kosovo i Metohiju u okviru srpske države.

U emisiji se još pričalo o tome kako se narod može suprostaviti režimu koji kontroliše sve medije i novčane tokove, kako organizovati otpor protiv globalističkih elita, da li postoji patriotska opozicija u Srbiji, da li ime ekumenista u vrhu SPC i zašto je Crkva u Srbiji neaktivna, kako očuvati porodične vrednosti, da li je u Kanadi i SAD obavezna vakcinacija dece i šta dalje posle silaska sa vlasti Aleksandra Vučića.

Debatu za medijsku kuću „Centar”, (Zgrada „Borbe”, Trg Nikole Pašića 7, Beograd) vodio je gl. urednik srpskog medija „Srbin.info”, Dejan Petar Zlatanović.

Lider proruske partije u Makedoniji poručuje u intervjuu Pravdi da će ukinuti priznanje Kosova, više o tome OVDE.

Izvor: Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA