Najnovije

AKTIVISTI NE DAVIMO BEOGRAD LANCIMA ZAKLJUČALI MINISTARSTVO: Mali ne može da uđe! On je dokazani plagijator! Ni dana više na funkciji (VIDEO)

Aktivisti inicijative Ne davimo Beograd blokirali su jutros ulaz u Ministarstvo finansija lancima koje su stavili na vrata, kako bi, kako su saopštili, sprečili ulazak ministra Siniše Malog u tu zgradu.

"Lancima smo zaključali glavni ulaz sa namerom da onemogućimo ulaz Siniši Malom, dokazanom plagijatoru i učesniku brojnih afera u kojima je na raznovrsne načine radio protivno interesa građana i građanki", naveli su u saopštenju.

Aktivisti inicijative Ne davimo Beograd blokirali su jutros ulaz u Ministarstvo finansija. Lancima smo zaključali glavni ulaz sa namerom da onemogućimo ulaz Siniši Malom, dokazanom plagijatoru i učesniku brojnih afera u kojima je na raznovrsne načine radio protivno interesa građana i građanki pribavljajući korist sebi i sebi bliskoj kriminalnoj ekipi. Siniša Mali ne sme ostati na javnoj funkciji ni dana više, a inicijativa Ne davimo Beograd poziva građane da nam se pridruže na protestu “Crveni karton za Sinišu Malog”, danas, u ponedeljak 25. novembra, u 18 časova na istom mestu, ispred Ministarstva finansija.

Objavljuje Ne davimo Beograd u Nedjelja, 24. studenoga 2019.

 

Ta inicijativa poručila je da Siniša Mali ne sme ostati na javnoj funkciji "ni dana više".

"Nedavna odluka Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu, kojom je potvrđeno da je Siniša Mali plagirao svoj doktorat, samo je jedan od brojnih razloga zašto on ne sme ostati na javnoj funkciji. Ovo čak nije ni prvi put da je i zvanično potvrđeno da se ogrešio o zakone, jer je prethodno pravosnažno osuđen za otimanje 10 hektara državne zemlje nadomak Vršca", navodi Ne davimo Beograd.

Inicijative ja dodala i da Malog prate brojne "korupcionaške afere, kao i zataškavanje rušenja u Hercegovačkoj ulici".

"Zbog svega ovoga on ne sme ostati ministar ni dana više. Odbranićemo zajedno naše institucije i izborićemo se da kriminalna politička elita odgovara za otimanje države od građana i siromašenje našeg društva", dodaje se. 

Ne davimo Beograd za danas je najavio protest "Crveni karton za Sinišu Malog", u 18 časova ispred Ministarstva finansija.

Pročitajte OVDE šta Ivica Dačić kaže o spoljnoj politici Srbije.

Izvor: N1

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA