Najnovije

SKRIVALI SE POPUT PACOVA, A ONDA IH JE SAA POSLALA U PAKAO! Teroristi DŽaiš al Ize pretrpeli najžešći udarac od početka rata! (FOTO/VIDEO)

Desetine boraca frakcije Slobodne sirijske vojske - DŽaiš al-Iza navodno je ubijeno kada je Sirijska arapska vojska (SAA) bombardovala pećinu u blizini grada Kafr Nabude u severozapadnoj Hami.

DŽihadisti (Foto: Jutjub)

Prema “Telegramu”, zvaničnom kanalu DŽaiš al-Ize, nekoliko njihovih boraca skrivalo se u dve pećine u blizini Kafr Nabude tokom najnovije bitke. Borci su navodno pozvani na povlačenje kada su snage sirijske vojske pogodile pećine.

DŽaiš al-Iza nije prežalila svoje gubitke nakon napada na ove pećine. Sirijska arapska vojska izvestila je da je više od 30 boraca DŽaiš al-Ize ubijeno tokom ovog napada.

Pećine u kojima su se skrivali militanti DŽaiš al Ize nadomak grada Kafr Nabuda. Sirijska vojska ih je uništila i tom prilikom likvidirala grupu od oko 30 boraca terorističke grupe bliske Slobodnoj sirijskoj vojsci (Foto: AMN)

Najnovija bitka za Kafr Nabudu pokazala se pogubnom i skupom po Slobodnu sirijsku vojsku i Hadžat Tahrir al-Šam, jer je javljeno da su imali više od 100 mrtvih za 48 sati.

Tigrovi zapalili Kan Šejkun. Pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA