Najnovije

Podrška za IN4S i sve pravoslavne vernike i sveštenstvo u Crnoj Gori!

Zlobni dušebrižnici i osvedočeni neprijatelji Srba i Srbije su se brzo mobilisali širom regiona i izneli svoj stav kako je naša država kriva za trenutnu situaciju u Crnoj Gori a ne kojim slučajem vlast u Crnoj Gori koja ne civilizacijskim zakonom hoće da otuđi od Srpske Pravoslavne Crkve njene vekovne svetinje i drugu vredu imovinu. Srpska Pravoslavna Crkva je svima njima kriva i računa se kao poslednji bastion srpskog identiteta pa je kao takva najbolja meta za NATO jastrebove, za plejadu neprijatelja srpskog naroda širom regiona ali i za domaće protuve i parazite koji na žalost na nesreći našeg naroda proživeše svoje bedne živote veoma lepo i to na državnim jaslama ali i od donacija iz inostranstva od raznih fondova a te pare opravdavaju svojim praktično neprijateljskim delovanjem protiv svega što je srpsko.

Skup podrške za SPC u Novom Sadu (Foto: majak.rs)

Piše: mr Vladimir Prebiračević, direktor Srpsko-Ruskog centra Majak

U isto vreme imamo i napad na jedan veoma praćeni i čitni portal IN4S.Napadaju ga kako pojedinaci iz vlasti u Crnoj Gori tako i od strane američke ambasade u Crnoj Gori. Postali su meta napada jer prenose realno situaciju iz svih gradova širom Crne Gore ali i regiona gde se sve više i masovnije održavaju skupovi podrške pravoslavnoj braći u Crnoj Gori. Vlast je nervozna jer je mislila da će joj i ovo proći kao i sve do sada. Mislili su ako je prošlo sa priključenjem NATO paktu bez referenduma protivno većinskoj volji građana onda je sve ostalo lako i jednostavno. Ovaj put su se preračunali a pružili su odličnu priliku opoziciji u Crnoj Gori da ih skine sa vlasti jer skoro neće imati ovako motivisane ljude na ulici širom zemlje.

Pružamo punu podršku portalu IN4S koji je slobodan da prenese stvarnu situaciju i raspoloženje građana Crne Gore u zaštiti svojih svetinja. Ulje na vatru koje doliva američka ambasada u Podgorici svojim zaključcima o medijima kao što su IN4S i Sputnjik samo treba da im da potvrdu da su na dobrom putu jer su amerikanci toliko puta pokazali da su podrška za sve koji su neprijatelji Srba i Srbije pa tako i ovde dižu glas jer ono što se radi je direktno upereno protiv interesa Srpske Pravoslavne Crkve i Srba u Crnoj Gori u celini ali i ostatku regiona. Možemo da razumemo da je njihova politika na ovom terenu takva ali ne moramo da je odobravamo i da se slažemo sa njom i da pomažemo u njenoj realizaciji na štetu naših nacionalnih interesa.

Ovi mediji su po ambasadi štetni za javno mnjenje jer očigledno kvare njihove planove o kreiranju događaja putem medija. Prošlo je vreme kada su suvereno vladali medijskim i informativnim nebom. Teško više mogu  da prođu njihove specijalne akcije gde iskreiraju događaje pa ne retko i ratove na kraju cele operacije. Većine sukoba u svetu ne bi bilo da nije njihovih medija i osvajačkih težnji prema resursima drugih država. Svi su se oni u isto vreme skoncentrisali i dali svoj doprinos da opravdaju novac koji se u njih ulaže stalno. Nikako drugačije ni ne treba gledati na sva ta pisma podrške i packe koje dele jer su direktno neprijateljski uvek upereni protiv srpskih nacionalnih interesa a protiv Srpske Pravoslavne Crkve su i na sam pomen njenog imena a da i ne idemo dublje u materiju.

O aferi Jovanjica pročitajte OVDE!

Izvor: majak.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA