Najnovije

"Koji migrant želi da živi pod Vučićem i da mota kablove za 200 evra?"

- Zamislite da je neko iz Avganistana došao pešice do Srbije i da ostane da živi pod Aleksandrom Vučićem u Srbiji, da mota kablove u nekoj fabrici za 200 evra. Da je čovek prešo 5000 kilometara da bi pred izbore motao kablove u nekoj fabrici da se Vučić slika pored njega. To je smešno reći - smatra urednik Pravde Igor Marinković momentarišući za TV Slavija teorije o naseljavanju migranata u Srbiju.

Aleksandar Vučić (Foto: Pravda/Jutjub)

Marinković je žestoko kritikovao aktuelnu vlast SNS tvrdeći da je napravila korak više od nekadašnje u izdaju Kosova i Metohije, podigla stepen korpucije, pojačala cenzuru medija i od srpske politike stvorila rimejk serijala “Monti Pajton”.

On je objasnio da bi jedini način menjanja situacije bilo da političari i sadašnje i bivših vlasti završe u zatvoru za svoje izdaje i kriminalna dela koja su izvršili.

Komentarišući izgradnju puteva i neke druge projekte u Srbiji, Marinković kaže da bi to bilo iodlično da kilometar auto puta u Srbiji ne košta nekoliko puta više nego bilo gde u okruženju i da spoljni dug Srbije nije dupliran od dolaska SNS na vlast. 

On je komentarišući pretnje Vučića građanima da će Šiptari stići do Varnja, rekao da bi predsednik trebao da podnese ostavku ako nije sposoban da zaštiti Srbiju od takvog scenarija.

Intervju sa Nenadom Stanićem, dobrovoljcem koji je bio inspiracija za pesmu Vila sa Košara pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA