Najnovije

RUŽICU OPET OPTUŽILI ZA PROSTITUCIJU: Evo šta kaže njen otac

Aleksandar Veljković, otac Ružice Veljković, gostovao je u emisiji ''Upoznajte Parove'' i tom prilikom zamerio Zorici Dukić što se okomila na bivšu modelsicu čim se vratila u vilu.
Aleksandrini niski udarci (Foto: Jutjub)

Aleksandrini niski udarci (Foto: Jutjub)

Zorica je napade na Ružicu ovako objasnila: - Ružica zna gde je i šta je radila. Ona zna koja je njena cena u inostranstvu, a za razliku od nje, ja vodim ljubav džabe - rekla je Zorica. Dok je Ružica pokušavala da je ućutka, Zorica je nastavila sa napadima: - Ružica je posle prošlih ''Parova'' otišla u Beč sa jednom devojkom i tamo je bila hostesa, a završila je kao prostitutka. Neka njen tata prelista Ružičin pasoš i neka vidi gde je bila - kaže Zorica. Ružica se branila da u to vreme nije izlazila iz kuće i da je sve vreme bila sa Filipom Đukićem, što je potvrdio i njen otac. - Sve ovo što priča Zorica nije istina. Dete nigde nije mrdalo posle ''Parova'', a tek je posle dvadesetak dana otišla na more - ispričao je Veljković. Ulesnica parova Miljana Kulić još jednom je ispričala kako je završila na psihijatriji zbog proganjanja pevača, a više o tome pročitajte OVDE.
Pročitajte još:TUČA U PAROVIMA: Pijana Matora šamarala, grizla i davila RužicuISPROVOCIRANA: Stanija traži crninu kako bi naricala za Kristijanom (VIDEO)
Izvor: happytv.tv

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA