Najnovije

Kako pravilno naneti kremu za sunčanje?

Za vreme sunčanja često vam se događa da izgorite? To se dešava skoro svima, a najveći razlog je nepravilno nanošenje kreme za sunačanje.
Zaštitite kožu na suncu (Foto: pixabay.com

Zaštitite kožu na suncu (Foto: pixabay.com

U nastavku članka pročitajte nekoliko saveta koji će vam pomoći da pravilno nanesete kremu za sunčanje i pri tome dobijete lep preplanuli ten. Jako je bitno da kremu naneste na celo telo i da je dobro razmažete. Ne smete da izostavite ni jedan deo. Takođe, kremu nanosite u debljem sloju. Takođe, jedan od razloga zašto vam se dešava da izgorite je pogrešan izbor faktora. Prema vašem tenu odaberite i faktor. Ako imate svetliju put odaberite faktor 50, za srednje tamnu put faktor 30, a za one srećnike koji su inače tamnoputi dovoljan je i faktor 15. Nakon što dobijete malo boje možete da pređete na manje faktore i na kreme koje pospešuju tamnjenje. Nijedna krema za sunčanje ne garantuje vam da će vas štiti od sunca tokom celog dana nakon samo jednog nanošenja. Nakon svakog kupanja u moru i tuširanja, kremu nanesite ponovo po celom telu.
Pročitajte još:Gojaznost će postati glavni uzrok ove opake bolesti?Zbogom celulit: Kako da se rešite zauvek pomorandžine kore?Ova hrana će vam pomoći da lepše i brže pocrnite
Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA